Onderwijs

Bekijk ook ons open aanbod

Trainingen en coachingstrajecten voor het onderwijs

teamaanbod-verschilspecialisten

Teamcoaching

Wil jij ook dat alle goede intenties en interventies resulteren in een positief, initiatiefrijk team met heldere samenwerkings – en teamdoelen en dat zichzelf effectief (bij)stuurt? Dat kan!

motiverend-differentieren-verschilspecialisten-vierkant

Motiverend differentieren

Wil je meer overzicht over je klas en met vertrouwen kunnen inspelen op individueel niveau, tempo en begeleidingsbehoefte? Dit is jouw training.

Bijzonderwijs 2.0 vierkant

Bijzonderwijzer 2.0

Start: 4 oktober. In deze tweedaagse kom je alles te weten over ‘het nieuwe lesgeven’ en welke elementen jij hiervan kunt toevoegen aan jouw manier van lesgeven en je curriculum. Jij blij (beter contact, meer tijd en ruimte) – zij blij (gevoel van autonomie en plezier)!

verschilspecialisten-onderwijs-header-1

Teams in hun kracht

“Van eiland naar wij-land“: Wil je met je management- of docententeam nu eens echt aan de slag met je onderwijs? Deze training garandeert dat jullie je eigen en elkaars kwaliteiten (weer) zien en zet de samenwerking en resultaten positief op scherp.

verschilspecialisten-onderwijs-header-2

Didactisch coachen

Combineer het beste uit de wereld van oplossingsgericht coachen en didactisch begeleiden voor meer motivatie, zelfvertrouwen en zelfsturing in je klas.

Download ons E-boek

 

Vind jij samenwerken, net als wij, soms ook zo irritant? Wil je praktische tips om deze samenwerking een boost te geven? Wil je graag werken vanuit de kracht en kwaliteiten van jezelf en de ander? Wij hebben de oplossing, download hieronder snel ons e-boek!

Begeleidingsbehoeftes in onderwijs

 

We lopen dagelijks rond in het onderwijsveld en weten niet alleen wat er speelt, maar ook wat de begeleidingsbehoeftes zijn. Of je nou in het PO, VO of MBO werkt, voor de klas staat of een team aanstuurt: onze teamtrainingen zijn actueel en net even anders. De verschillende vragen van deelnemers worden op een oplossingsgerichte manier omgezet naar individuele resultaten. Ook zorgt de diversiteit voor nieuwe inzichten en praktisch bruikbare tips bij teamontwikkeling. Voor een optimale aansluiting en borging van de individuele leeropbrengst is onze individuele coachingslijn een aanrader.

Competentieontwikkeling

 

We inventariseren vooraf de leerbehoeften. Hiermee krijg je als deelnemer inzicht in waar je staat en waar je naartoe wilt. Het geeft ons als trainers de mogelijkheid om didactisch te coachen en om te kunnen inspelen op de verschillende mensen en wensen. Afrondend kijken we opnieuw naar de oorspronkelijke wensen zodat er een duidelijk beeld gevormd kan worden van de stappen die gezet zijn en wat het ontwikkelpotentieel is.

button-1
button-2
Bel-de-verschilspecialisten-06-44465291-loopbaan-coaching-motivatie-training
Aanmelden-nieuwsbrief-Verschilspecialisten-loopbaan-coaching-motivatie-training-HR-specialisten

Wat zeggen onze klanten