Organisaties

Bekijk ook ons open aanbod

Trainingen en coachingstrajecten voor organisaties

teamaanbod-verschilspecialisten

Teamcoaching

Wil jij ook dat alle goede intenties en interventies resulteren in een positief, initiatiefrijk team met heldere samenwerkings – en teamdoelen en dat zichzelf effectief (bij)stuurt? Dat kan!

klant-gesprek-2-training-coaching-verschilspecialisten-600x600

Klantgesprek 2.0

De kracht van social skills. Wil je als bedrijf effectief communiceren met klanten en hiermee betere verkoopresultaten boeken? Dan is deze communicatietraining iets voor jouw team!

pro-actief-medewerker-coachend-leiderschap-verschilspecialisten-training-coaching

Authentiek leiderschap

Wil je als bedrijf dat medewerkers, eigenaar zijn van hun eigen taken, verantwoordelijkheden en ontwikkeling? Dan is deze authentieke leiderschaps training iets voor jouw bedrijf!

loopbaancoaching-motivatietraining-HR-coaching-verschilspecialisten

Loopbaancoaching

Ben jij klaar met zoeken en wil je een echt plan om richting te geven aan je eigen individuele ontwikkeling en loopbaan? Dan is deze training iets voor jou!

Effectief samenwerken met DISC ®

Wil je als bedrijf echte stappen maken in eenvoudige effectieve samenwerking en effectiviteit? Dan is deze teamtraining iets voor jouw bedrijf!

teams-kracht-verschilspecialisten-motivatietraining-loopbaancoaching-Human-resource-specialisten

Teams in hun kracht

Wil je als team komen van irritante verschillen naar interessante en zelfs productieve verschillen door middel van effectief samenwerken? Dan is deze teamtraining iets voor jouw team!

Download ons e-boek

 

Vind jij samenwerken – net als wij – soms ook zo irritant? Wil je praktische tips om deze samenwerking een boost te geven? Wil je graag werken vanuit de kracht en kwaliteiten van jezelf en de ander? We hebben een handig stappenplan voor je. Download hieronder snel ons e-boek!

Algemeen

 

Naast het bovenstaande trainingsaanbod leveren we veelal maatwerk. Hierbij gebruiken we graag de best practices vanuit bestaande theorieën en modellen, gecombineerd met onze uitgebreide ervaring en ontwikkelde programma’s. We kijken graag naar wat werkt, en omdat we dagelijks op de werkvloer komen zijn we goed op de hoogte van de ontwikkelingen en behoeften. Tijdens een gesprek inventariseren we samen zorgvuldig wat de wensen zijn en wat er nodig is, zodat we samen kunnen doen wat écht werkt voor jouw organisatie of team.

Persoonlijke ontwikkeling

 

Omdat wij het belangrijk vinden dat we aansluiten op de verschillende niveau’s, doelen en nieuwe ontwikkelingen inventariseren we altijd de leerdoelen en evalueren wij onze trainingen. Door het bieden van de mogelijkheid van individuele coaching, zijn we in staat om op individueel niveau nog meer opbrengstgericht maatwerk te leveren.

button-1
button-2
verschilspecialisten-button-bel-ons-organisaties
Aanmelden-nieuwsbrief-Verschilspecialisten-loopbaan-coaching-motivatie-training-HR-specialisten

Wat zeggen onze klanten