Creëer Focus, Energie en Balans in je leven

— Creëer Focus, Energie en Balans in je leven

Herken je dit:

 • Vraag je jezelf ook regelmatig af: “ Is dit het nu, zo’n druk leven? “
 • Weet je onvoldoende tijd te creëren voor jezelf?
 • Moet je hard werken om je energiek en fit te voelen?
 • Kom jij regelmatig moe uit je werk?
 • Sla jij soms door in alle praktische klussen die geregeld moeten worden (als je heel eerlijk bent ;-))?
 • Vraag je je regelmatig af: “ Past dit werk echt bij mij?

Mijn missie

Ik geloof dat de zoektocht naar balans in je leven als werkende professional niet onnodig ingewikkeld en lang hoeft te zijn. Ik geloof ook, dat je niet eerst 2x een burn – out te hoeven hebben gehad om vanuit kracht en kwaliteit te kunnen leven.

In de meer dan 100 coachtrajecten die ik heb begeleid, is dit zoekproces inderdaad niet onnodig ingewikkeld! Mensen zetten in korte tijd stappen vooruit, leven hun missie en vinden (meer) balans. Ik weet oprecht dat het sneller en efficiënter kan, zonder voorbij te gaan aan de diepgang.

In dit compacte programma bied ik je graag de ‘best off’ van mijn ervaring, inhoudelijke kennis, aangescherpt met mijn eigen persoonlijke zoektocht (ja, als professional en moeder van 3 kinderen heb ik die echt wel gehad ;-)). Heb je ook zin om het heft weer in handen te nemen en aan het stuur van je eigen leven te gaan staan. En heb je ook zin om structureel meer Focus, Energie en Balans in je leven aan te brengen? Gun het jezelf en ga ook mee naar Frankrijk!

Wil je weten:

 • Wat je echt leuk vindt en energie geeft?
 • Hoe je je kracht en kwaliteiten meer kunt inzetten?
 • Welk werk echt bij je past?
 • Hoe je meer tijd voor jezelf kunt creëren?
 • Hoe je je energiek kunt voelen?
 • Wat jouw missie is?
 • Welke overzichtelijke stappen je kunt zetten om weer grip op je leven te krijgen?

Voel je:

 • Dat het nu tijd is om een boost te geven aan je persoonlijke ontwikkeling en je (werkende) leven?
 • Dat deze dagen jou inderdaad stappen verder helpen?
 • Dat je echt even me time nodig hebt?
 • Dat je dit proces op een efficiënte en zorgvuldige manier vorm wilt geven?
 • Dat je dit wilt doen in een prachtige omgeving in Frankrijk, in een geweldig huis met zwembad en lekker eten?

Leef je mooiste leven, pak deze kans! Stuur een bericht voor een gratis “is dit iets voor mij gesprek” of meld je hier aan!

Praktische zaken

Datum            : Zaterdag 14 september 2019 – Woensdag 18 september 2019

Investering    : € 795,- incl. btw. bij inschrijving vóór 30 juni. Nu tijdelijk met 50 % korting!!! (daarna 1.595 incl. btw) 

Inclusief         : Kennismakingsbijeenkomst, Overnachtingen, Terugkombijeenkomst, eten en drinken tijdens het programma

Exclusief         : Vliegticket van en naar Bergerac of Bordeaux en vervoer ter plaatse

De groep bestaat minimaal uit 6 deelnemers en maximaal uit 10 deelnemers. Vooraf heb ik met alle deelnemers individueel een intake via Skype en ontmoeten we elkaar op maandagavond 2 september! 

Reviews

Maureen: “Een unieke kans om in een prachtige rustgevende omgeving onder leiding van een begane en bekwame coach je eigen krachten en die van anderen te ontdekken en accepteren. Een absolute aanrader voor iedereen die het beste van zichzelf wil geven, maar zichzelf keer op keer voorbij rent.”

Tanja: ” Ik ga altijd snel, ben altijd bezig en had het doel om beter naar mijn lichaam te luisteren. In deze dagen hoefde ik alleen even aan mijzelf te denken. Mijzelf nog beter te leren kennen en kon ik alles rustig overdenken. Het programma hielp me doelen te stellen, ik kreeg scherp wat ik kan veranderen om meer balans te creëren, naar mezelf te luisteren en ik ontdekte mijn ontwikkelpunten.

Marloes: ” Met dit intensieve coaching programma heeft Helga bereikt dat ik een mooiere versie van mezelf ervaar. Heldere doelen voor ogen, stap voor stap, bereiken om beter in mijn vel te zitten. Bewust genieten en innerlijke rust te ervaren en uit te stralen. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit heb mee mogen maken op een ademenemende, fijne plek met een groep waarbij ik mezelf kon zijn en iedereen elkaar respecteerde. “

Over Helga

Als ondernemer en moeder van 3 kinderen, ken ik als geen ander de zoektocht naar je missie, je eigen balans, je privé/werk balans en de balans in je relaties. Ja, ook ik heb mijn baan opgezegd (net op tijd voor een burn – out) en heb 9 maanden evenwichtsproblemen gehad na het krijgen van onze derde, was het leuk? Nee. Was het makkelijk? Nee, zeker niet! En toch, kan ik nu zeggen, hebben ze me gemaakt tot wie ik nu ben. Een genietende en (meestal ;-)) relaxte moeder, een ondernemer met een missie, een vrouw die geniet van het leven. Dit gun ik jou ook en ik kan je dat geven!