De dagen van je leven ‘en France’

— De dagen van je leven ‘en France’

Ben jij ook een gedreven vrouw die altijd maar doorgaat? En merk je dat je hiermee in de knel raakt? Dat je heel graag eerlijk naar jezelf wilt zijn. Maar dat je eigenlijk niet precies weet wat je dan anders wilt? En dat je wel weet dat je een relaxed leven wilt, dat je meer wilt genieten?

En ontstaat er bij jou dan ook vaak gedoe in jezelf? Want hoe doe je dat dan? Dagdagelijks gebeuren er heel vaak dingen die we niet echt begrijpen van onszelf, die we stiekem zelfs veroordelen, voelen we allerlei belemmeringen en lukt het vaak zo lastig om te voelen wat we willen, laat staan om de juiste acties hierop te ondernemen.

Het lijkt zo ingewikkeld! En toch is het eigenlijk ook best simpel… Als je de juiste ‘ingrediënten’ hebt om ZELFZEKER te zijn. Als je VOELT wat je wilt. En als je ook helder hebt HOE je dit gaat aanpakken. DAN zet je je eigen verandering in gang.

En dit is precies waar ik in geloof, hoe ik mijn leven leef en hoe ik mijn programma heb opgebouwd. Eén van de dames vorig jaar zei ook heel mooi: “Gevoel en verstand zijn bij elkaar gekomen, het KLOPT.

In alle jaren dat ik een gedreven vrouw en werkende moeder ben, herken ik dit soort vragen als geen ander. Ik weet ook hoe heerlijk het is om zelfzeker te zijn, de juiste keuzes te maken en gewoon wat ballen te laten vallen. Dat gun ik jou ook.

Ben jij een gedreven vrouw die ÓÓK intens wil genieten? Meld je dan aan voor:

DE DAGEN VAN JE LEVEN ‘EN FRANCE’

Uiteraard hebben we een kennismakingsbijeenkomst en terugkomdag in Nederland.

Wanneer?

Zaterdag 14 september 2019 t/m Woensdag 18 september 2019

Investering?

Dit jaar nog slechts 795 euro!

Inclusief: Overnachtingen, eten, drinken, bijeenkomsten in Frankrijk en Nederland en btw

Exclusief: Vlucht en transfer (als je snel boekt kosten de tickets nog slechts EUR 79,-!)

Ga je mee? Dan zorgen we samen voor een onvergetelijke ervaring, iets wat je jezelf eigenlijk elk jaar zou willen gunnen! Stuur een bericht voor een gratis “is dit iets voor mij gesprek” of meld je hier aan!

ps 1: Deze dagen zijn klein en persoonlijk, ik heb nu nog plek voor 6 personen. Dus wees er snel bij!

ps 2: Kan je deze data niet en ben je er een volgende keer wel graag bij of wil je op de hoogte blijven van dit soort dagen? Laat het vooral even weten, dan stuur ik je de volgende keer een berichtje.

Leef je mooiste leven, pak deze kans! Stuur een bericht voor een gratis “is dit iets voor mij gesprek” of meld je hier aan!

De groep bestaat minimaal uit 6 deelnemers en maximaal uit 10 deelnemers. Vooraf heb ik met alle deelnemers individueel een intake via Skype en ontmoeten we elkaar op maandagavond 2 september! 

Reviews

Maureen: “Een unieke kans om in een prachtige rustgevende omgeving onder leiding van een begane en bekwame coach je eigen krachten en die van anderen te ontdekken en accepteren. Een absolute aanrader voor iedereen die het beste van zichzelf wil geven, maar zichzelf keer op keer voorbij rent.”

Tanja: ” Ik ga altijd snel, ben altijd bezig en had het doel om beter naar mijn lichaam te luisteren. In deze dagen hoefde ik alleen even aan mijzelf te denken. Mijzelf nog beter te leren kennen en kon ik alles rustig overdenken. Het programma hielp me doelen te stellen, ik kreeg scherp wat ik kan veranderen om meer balans te creëren, naar mezelf te luisteren en ik ontdekte mijn ontwikkelpunten.

Marloes: ” Met dit intensieve coaching programma heeft Helga bereikt dat ik een mooiere versie van mezelf ervaar. Heldere doelen voor ogen, stap voor stap, bereiken om beter in mijn vel te zitten. Bewust genieten en innerlijke rust te ervaren en uit te stralen. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit heb mee mogen maken op een ademenemende, fijne plek met een groep waarbij ik mezelf kon zijn en iedereen elkaar respecteerde. “