Krachtig vooruit!

Wil je het vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden en echt werken vanuit je eigen kracht en kwaliteiten? Wil je werken met 100% energie en tegelijkertijd in balans zijn? Dan is deze tweedaagse praktische training echt iets voor jou!

In een tijd waarin er steeds meer gevraagd wordt van 21-eeuwse vaardigheden zoals social skills, snelheid van werken, projectmatige aanpak, oplossend vermogen en creatief denken is de kans aanwezig dat je voorbij gaat aan je eigen glansrollen en balansbrengers. En zie daar: een energielek is ontstaan.

In de training ‘Krachtig vooruit’ leer je wat er nodig is om je eigen kracht en kwaliteiten (weer) met volle aandacht te benutten. Daarnaast krijg je handvatten om jezelf verder te ontwikkelen en ga je aan de slag met je eigen balansbrengers. In deze interactieve en afwisselende training ga je praktisch aan de slag met eigen casuistiek/praktijkvoorbeeld en krijg je nieuwe inzichten en handvatten om deze te benaderen. In het individuele aanvullende gesprek heb je de mogelijkheid om nog meer in te zoomen op je eigen ontwikkelbehoefte en ga je dit praktisch handen en voeten geven.

Data: 6 oktober en 10 november 2017
Locatie: Midden-Nederland
Prijs: € 750,-  incl.lunch, ex. BTW.

Meld je je aan voor 15 augustus? Dan maak je gebruik van onze early bird prijs van € 550,- (niet geldig in combinatie met andere kortingen)

Klik hier om je aan te melden!