Wie zijn Wij

helga-van-der-hart-verschilspecialist-HR-specialist-team-motivatie

Helga van der Hart

‘ C’est le ton qui fait la musique ‘

Klanten omschrijven mij als een sympathieke, deskundige en positief ingestelde facilitator en coach. Hierbij speel ik graag in op groepsprocessen en behoeften, zonder het doel uit het oog te verliezen. Wat mij inspireert zijn de verschillen tussen mensen waarbij ik graag uitga van de kracht en kwaliteiten van een ieder. Door deze te versterken met het ontwikkelpotentieel, kunnen we samen van verschillen 1+1 = 3 maken.

 

Ik houd ervan om vanuit observatie, oprecht luisteren en humor, feedback te geven met nieuwe inzichten, input en ideeën. Groepen met verschillende dynamieken zijn bij mij aan het juiste adres en inspireren mij om scherp te zijn en te blijven, zowel in mijn vak als op inhoud.

Mara Lammertzen-verschilspecialist-HR-specialist-team-motivatie

Mara Lammertzen

Wat mensen mij regelmatig teruggeven is dat ze mijn oplossingsgerichte en enthousiasmerende manier van werken erg waarderen. Ik verbind mijn brede kennis van verschillende theorieën met de actualiteit van deelnemers en maak ze praktisch werkbaar. Ik speel zowel op inhoud als op mijn begeleiding in op verschillende behoeften en kan meebewegen zonder het doel uit het oog te verliezen.

 

Het mensen kunnen aanzetten tot denken in kansen en mogelijkheden maakt van mij een trainer die sterk is in het kantelen van individuele waardeoordelen naar een onderzoekende houding. Een houding die niet alleen nodig is om effectief en positief te kunnen werken aan de eigen ontwikkeling, maar ook om prettiger samen te werken en anderen te kunnen helpen groeien en bloeien.